Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
 Brasov - Biserica neagra dimineata

Info util

Nova TV

Adresa : Str. Republicii nr. 62, Brasov

Telefon : +40 368- 446 045


DESPRE NOVA TV BRASOV


Televiziunea Nova Brasov a reaparut pe piata media in luna decembrie 2006, cu o noua grila de programe fiind televiziune locala ce are 80% dintre emisiuni live. Postul de televiziune Nova TV este receptionat in municipiile: Brasov, Fagaras, Sacele, dar si in localitati din judetul Brasov prin retelele de cablu RDS – RCS, Cativagn si Inter Impex, si mai nou in localitati din judetele Sibiu si Covasna.

Din programul nostru fac parte emisiuni de interes pentru comunitatea brasoveana. Prin existenta paginii de web ce contine stiri, anunturi publicitare si divertisment, site-ul fiind actualizat in timp real, Nova TV isi propune sa fie mai aproape si in contact cu telespectatorii sai.

Inca de la infiintare, Nova TV s-a remarcat ca un produs media implicat in realitatile socio-politice si culturale ale zonei geografice, dat fiind numarul mare de brasoveni care s-au regasit in programele televiziunii Nova TV.

Pe langa postul de televiziune exista si postul local de radio Nova Fm Brasov, ce emite pe frecventa 98.2 mhz, in grila de programe fiind incluse emisiuni de stiri, talk show-uri si divertisment, extrem de apreciate.

Cu un colectiv tanar, dar avand in mijlocul sau si oameni cu experienta in cadrul televiziunii si presei, NOVA are ambitia de a ajunge, in scurt timp, liderul mass-mediei locale si de a deveni apoi o televiziune judeteana, existand perspectiva de a-i fi preluate emisiunile pe toate retelele de cablu din judet si judetele invecinate.

Localizare pe harta

Locatia noastra se afla in locul indicat de markerul rosu. Puteti obtine informatii exacte despre traseul pe care trebuie sa il urmati pentru a ajunge la noi facand click pe acest marker.Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds