Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
 Brasov - Biserica neagra dimineata

Evenimente

Adauga un eveniment!

Trafic


Live Webcam


Evenimente in Brasov

Eveniment 

VITA DE VIE ACUSTIC
Denumire:
VITA DE VIE ACUSTIC
Cand:
28.07.2018 - 28.07.2018 
Unde:
Cetatea Rasnov - Rasnov jud. Brasov
Categorie:
Concert

Descriere

Vita de Vie Acustic


Pornind de la clasicul Unplugged, Acustic inseamna cele mai bune melodii Vița de Vie stranse in decursul celor 21 de ani de existenta, reorchestrate intr-o maniera neobisnuita, mergand uneori pana la clasic, jazz sau bossanova.


Adrian Despot despre proiectul Acustic: “Am dezbracat melodiile vechi de hainele pe care le purtau si am incercat sa le decantez intr-o forma cat mai apropiata de starea lor originara, cea de emotie. Am scazut volumul si am crescut intensitatea. De acolo am construit, cu grija si abnegatie, albumul Acustic. A iesit exact asa cum ni-l doream, simplu si intens. In calatoria noastra am avut onoarea sa fim insotiti de niste muzicieni extraordinari. Mandela Gajol si Mihai Ardelean


Cine si-ar fi imaginat vreodata ca “Basul si cu toba mare” poate “sa stea in picioare” si sa sune atat de bine in varianta Swing? Sau ca binecunoscuta parodie “Vinolamine” este reinventata acum intr-o varianta atat de inedita? Si cine s-ar fi gandit ca piesa “Varza” poate crea o cu totul alta senzatie cand o asculti?


Dupa lansarea noului album, Șase (+) in toamna 2016, repertoriul acustic Vița de Vie s-a îmbogațit cu noi piese, deja foarte bine cunoscute de catre public: Luna și Noi, Pe Plaja În Vamă la 5.


Vita de Vie Acustic inseamna:

Adrian Despot, Sorin Tanase, Cezar Popescu, Adrian Ciuplea, Mihai Ardelean, Mandela Cajol


In mod exceptional, la Rasnov, cu ocazia celui de al 10-lea Festivalul de Film şi Istorii Râşnov, Vita de Vie va canta alaturi de violoncelistul Razvan Suma, unul dintre primii muzicieni romani care a interpretat, in cadrul turneului "Va place BACH?", integrala suitelor pentru violoncel ale lui Bach.


https://www.facebook.com/vitadevie http://www.youtube.com/vitadevieofficial https://www.facebook.com/razvan.suma

Locatie

Venue:
Cetatea Rasnov   -   Website
City:
Rasnov jud. Brasov
Tara:
Tara: ro