Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
 Brasov - Biserica neagra dimineata

Evenimente

Adauga un eveniment!

Trafic


Live Webcam


Evenimente in Brasov

Eveniment 

LACUL LEBEDELOR
Denumire:
LACUL LEBEDELOR
Cand:
29.06.2018 - 29.06.2018 
Unde:
Cinema One - Brasov
Categorie:
Spectacol si film

Descriere

Baletul Regal prezintă o nouă producție a baletului clasic magnific al lui Ceaikovski, cu o coregrafie suplimentară de Liam Scarlett și design de John Macfarlane.

Lacul lebedelor a avut un rol deosebit în repertoriul baletului regal din 1934. În timp ce rămâne credincios în textul lui Petipa-Ivanov, Scarlett va aduce lume nouă la realizarea acestui balet clasic, în colaborare cu designerul său pe termen lung, John Macfarlane.

Printul Siegfried își încearcă norocul într-un cârd de lebede în timpul vânătorii. Când o lebădă se transformă într-o femeie frumoasă, Odette, e fermecat. Dar ea se află sub o vrajă care o ține captivă, permițându-i să-și recâștige forma umană doar noaptea.

„Lacul lebedelor” a fost prima partitură de balet al lui Ceaikovski. Având în vedere statutul său de astăzi, cel mai bine iubit și cel mai admirat dintre toate baletele clasice, este poate surprinzător faptul că, la premiera sa in 1877, acest spectacol nu a avut succes. Datorită producției lui Marius Petipa și a lui Lev Ivanov din 1895, „Lacul lebedelor” a devenit un spectacol de referință și nu numai al baletului, ci și a culturii populare. Succesul este asigurat nu numai de muzica sublimă al lui Ceaikovski, ci și de contrastele coregrafice dintre scenele palatului regal al lui Petipa și scenele lirice ale lacului create de Ivanov.

Locatie

Cinema One
Venue:
Cinema One
Strada:
str. Zaharia Stancu (CORESI Shopping Resort)
City:
Brasov
State:
Brasov
Tara:
Tara: ro