Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
 Brasov - Biserica neagra dimineata

Evenimente

Adauga un eveniment!

Trafic


Live Webcam


Evenimente in Brasov

Eveniment 

DREAM FAMILY FESTIVAL
Denumire:
DREAM FAMILY FESTIVAL
Cand:
21.06.2018 - 24.06.2018 
Unde:
Stadionul Sportiv - Brasov
Categorie:
Festivaluri

Descriere

Prima ediție a Dream Family Festival, care își propune să devină cel mai mare festival dedicat copiilor și familiilor, din România, va avea loc în perioada 21-24 iunie, la Brașov. Vor fi 4 zile de entertainment pentru copii, tineri și adulți, într-un spațiu inedit, de peste 25 000 m², Platforma fostului Stadion Municipal, care va găzdui, cu această ocazie, sute de activități muzicale, culturale, sportive și culinare.


Distracția va fi împărțită în cele 5 zone ale festivalului: FORREST OF COLOURS- zona dedicată artei și creației, CARNIVAL - zona de carnaval pentru cei mici și mari, PLAYGROUND - zona de sport, MISTERY & SCIENCE - zona dedicată științei și misterelor, THE ARENA - scena principală, unde vor susține concerte artiști precum SMILEY, GOLAN, Ellie White, Irina Rimes, GASCA ZURLI, Andra Gogan si multi altii, și Food Truck Arena, locul în care vom redescoperi gusturile copilăriei și vom explora diversitatea gastronomică internațională. Concerte, ateliere de artă și creație, expoziții de artă, teatru & teatru de păpuși, workshop-uri și conferințe, fashion corner, labirint GIGANT, laborator de știință, trasee aplicative, panouri de cățărat, balon cu aer cald, tir cu arcul, campionat de fotbal, campionat de street ball - toate acestea sunt doar o parte din surprizele pe care organizatorii le-au pregătit pentru cele 4 zile în care vor transforma platforma fostului Stadion Municipal într-o destinație de vis, cu atracții pentru toate vârstele.


Copiii sub 5 ani beneficiază de intrarea gratuită. Accesul minorilor (0-18 ani) în cadrul festivalului se va face doar în prezența a minim un adult (părinte). Mai multe detalii pe www.dreamfestival.ro și pe www.facebook.com/DREAMFamilyFestival/

Locatie

Venue:
Stadionul Sportiv
Strada:
Str. George Cosbuc nr 2, (langa olimpia)
City:
Brasov
Tara:
Tara: ro