Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
 Brasov - Biserica neagra dimineata

Evenimente

Adauga un eveniment!

Trafic

Trafic Rutier Brasov

Live Webcam

Webcam Brasov

Evenimente in Brasov

Eveniment 

România merită zâmbete Colgate
Denumire:
România merită zâmbete Colgate
Cand:
19.05.2018 - 20.05.2018 
Unde:
In mai multe locatii din Brasov - Brasov
Categorie:
Actiune Civica

Descriere

Colgate® în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România desfășoară în perioada 28 aprilie – 10 iunie Programul Zâmbete Colgate®, ca parte a campaniei România merită zâmbete Colgate®, care ajunge în Brașov, unul dintre cele 5 județe selectate din toată țara. În zilele de 19 și 20 mai, elevii din Brașov înscriși în program vor beneficia de consultații stomatologice gratuite, de diagnostic și recomandări pentru tratament, sfaturi de sănătate orală pentru un zâmbet sănătos și mostre gratuite de produse de îngrijire orală. În plus, toți participanții vor lua parte la lecțiile pentru igiena orală.

„Convingerea brandului Colgate este aceea că ‹‹fiecare dintre noi merită un viitor care să-l facă să zâmbească››. Ne dorim să atragem atenția românilor cu privire la cât de important este acest aspect la nivel fizic, psihic și emoțional. Igiena orală corectă începută de la vârste fragede este esențială pentru dezvoltarea noastră ca oameni, iar acest lucru se poate întâmpla mai ales prin implicarea părinților, care să-i îndrume pe copii în acest sens. Colgate vine în întâmpinarea lor cu Programul Zâmbete Colgate dedicat elevilor din clasele primare. În 2017, peste 1.500 de elevi au participat în program, au beneficiat de consultații stomatologice gratuite, de un diagnostic cu recomandări și au luat parte la lecții pentru igiena orală alături de părinții lor. Continuăm inițiativa și în acest an în două etape, iar alături de Crucea Roșie Română vrem să creștem gradul de responsabilizare în ceea ce privește sănătatea orală încă din copilărie”, a spus Frederik Ortiz – Manager General Colgate-Palmolive România.

„Ne bucurăm că facem parte din această inițiativă Colgate, grija pentru sănătatea oamenilor fiind o preocupare comună încă din 2015, când am demarat parteneriatul nostru cu lecții de igienă orală organizate în întreaga țară. Ne dorim ca împreună să oferim cât mai multe surâsuri și prin Programul Zâmbete Colgate să încurajăm deprinderea obiceiurilor corecte de igienă orală și comportamente sănătoase în întreaga familie. Răspunsul pozitiv primit atât de la copii și părinți, precum și de la reprezentanții școlilor, ne-a convins, dacă mai era nevoie, că astfel de programe sunt extrem de necesare în România”, a spus Ioan Silviu Lefter, director general Crucea Roșie Română.

Programul Zâmbete Colgate® se desfășoară cu sprijinul filialelor de Cruce Roșie din țară în 10 școli din 5 județe din România, în perioada 28 aprilie – 10 iunie, continuând misiunea Colgate® de educare cu privire la importanța vizitelor periodice la medicul dentist și a igienei orale zilnice, de la vârste fragede.

În județul Brașov, consultațiile stomatologice gratuite din cadrul programului vor avea loc în data de 19 mai, la Școala Gimnazială nr. 13 și în data de 20 mai, la Școala Gimnazială nr. 2 „Diaconu Coresi”. Pe lângă consultații, copiii vor avea parte de lecții de igienă orală, oferite de voluntarii Crucii Roșii și desfășurate în prezența părinților, dar și de o zonă de joacă unde îl vor întâlni pe îndrăgitul Doctor Măseluță.

Activitățile sunt dedicate copiilor din clasele 0-IV și se vor desfășura între orele 9:00 și 13:00. Pentru a participa la consultații, este necesar ca elevii să fie programați în prealabil și să fie însoțiți de un părinte sau un tutore legal. Pentru mai multe informații despre programul Zâmbete Colgate, accesați www.zambetecolgate.ro.

Programul Zâmbete Colgate® a fost lansat în 2017 ca parte a campaniei România merită zâmbete Colgate, când peste 1.500 de elevi înscriși în program au beneficiat de consultații stomatologice profesionale gratuite în 20 de orașe mici din 10 județe ale României.

În paralel, Colgate® desfășoară Programul Școlar Colgate® Bright Smiles, Bright Futures™, care a împlinit anul acesta 25 de ani de la debutul în România, perioadă în care 6 milioane de elevi au beneficiat de lecții educaționale despre igiena orală corectă. Programul are anual trei ediții, în cadrul cărora sunt educați peste 200.000 de copii din întreaga țară. Prima ediție din 2018 are loc în perioada 15 martie – 15 iunie și ajunge în județele Brăila, Călărași, Covasna, Mehedinți, Olt, Vaslui, Vrancea, Neamț și în sectoarele 1 și 5 din București. Începând cu anul 2015, programul se derulează în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România.


Despre Colgate-Palmolive

Colgate-Palmolive este liderul mondial în îngrijirea orală, cu scopul de a îmbunătăți sănătatea orală în lumea întreagă. Compania are branduri de top în categorii de paste de dinți și periuțe de dinți în diferite părți ale lumii, branduri recunoscute pe plan internațional: Colgate®, Colgate Total®, Maximum Cavity Protection plus Sugar Acid Neutraliser ™, Sensitive Pro-Relief ™, Max White One®, Elmex® , Meridol® și Duraphat®. Dezvoltarea cu succes a Colgate-Palmolive continuă prin lansarea de produse inovatoare și un angajament puternic față de dentiști, pacienți și comunitățile lor. Colgate-Palmolive România se implică activ şi investeşte anual într-o serie de programe educaţionale adresate publicului larg, în care sunt implicate mediile universitare şi profesionale medicale, toate având ca scop îmbunătăţirea parametrilor sănătăţii orale pentru populaţia din România. Pentru mai multe informații despre proiectele globale Colgate®, vizitați website-ul companiei www.colgatepalmolive.com.


Despre Crucea Roșie Română

Societatea Națională de Cruce Roșie din România, organizație umanitară care funcționează neîntrerupt din 1876 în scopul prevenirii și alinării suferințelor oamenilor, fără nicio deosebire în ceea ce priveste naționalitatea, rasa, religia, vârsta, sexul, apartenența militară, socială sau politică.

Prin activitățile pe care le desfășoară contribuie și la ameliorarea stării de sănătate, la prevenirea îmbolnăvirilor și la alinarea suferințelor prin programe de întrajutorare în beneficiul colectivității. Proiectul de educație pentru sănătate desfășurat împreună cu Colgate este parte din această componentă importantă a activității organizației.

Pentru mai multe informații despre Crucea Roșie Română, accesați www.crucearosie.ro.

Locatie

In mai multe locatii din Brasov
Venue:
In mai multe locatii din Brasov
City:
Brasov
State:
Brasov
Tara:
Tara: ro