Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
 Brasov - Biserica neagra dimineata

Evenimente

Adauga un eveniment!

Trafic

Trafic Rutier Brasov

Live Webcam

Webcam Brasov

Evenimente in Brasov

Eveniment 

FESTIVALUL BEAUTY PROFF
Denumire:
FESTIVALUL BEAUTY PROFF
Cand:
22.03.2020 - 25.03.2018 
Unde:
Lux Divina Centru de Evenimente - Brasov
Categorie:
Festivaluri

Descriere

Intre 22 si 25 martie 2018 - si pe viitor cu 2-3 saptamani inainte de sarbatorile pascale vom organiza in Brasov (str. 13 decembrie, 96) un eveniment cu laitmotivul – sarbatoarea frumusetii in Romania ce va cuprinde – proiecte educative, proiecte de evaluare a nivelului de calificare si recunoastere (premiere) cat si proiecte de expunere / promovarea furnizorilor de echipamente, produse si servicii (expozitii).

Un proiect ambitios, care va contribui major la crearea unei industrii a frumusetii mai puternice, mai unite, mai coagulata. Speram sa putem construi impreuna un spatiu - un teritoriu - unde sa fie apreciata valoarea, iar dezbaterea sa fie corecta.

Ne propunem sa construim cea mai mare platforma profesionala din tara si sa adunam cea mai mare audienta in jurul acestui concept, prin proiecte creative, antrenante si interesante pe care le vom oferi.

Festivalul BEAUTY PROFF din 2018 va cuprinde:

- EXPOZITIE nationala pentru furnizorii din industria frumusetii din Romania (importatori, distribuitori, produse, echipamente si servicii pentru cosmetica, ingrijire corporala, coafura, tunsoare, manichiura, pedichiura, extensii de unghii, machiaj etc)

*toti expozantii trebuie sa-si desfasoare activitatea pe teritoriul Romaniei sau, pentru companiile straine se va permite participarea doar cu standuri de prezentare (fara vanzare).

** nu sunt admisi expozanti non-beauty

- CAMPIONAT National Deschis si Independent pentru 3 domenii de beauty (doar pentru prima editie, urmand ca in editiile ulterioare sa extindem catre alte domenii cum este cosmetica de exemplu) - HAIR (3-5 nominalizari / categorii), NAILS (3-5 nominalizari / categorii), MAKE-UP (3-5 nominalizari / categorii). CAMPIONATUL va fi organizat la standarde internationale de competitie si jurizare, care sa fie o autentica platforma pentru evaluarea maiestriei si competentelor profesionistilor din domeniu, cat si pentru promovarea lor. Parteneri in acest proiect – Festivalul Nevskiye Berega (Sankt Petersburg), WBF (World Bodypainting Festival) etc

* toti participantii la CAMPIONAT trebuie sa detina cetatenie romana

** desi in primele 1-2 editii juratii vor fi doar straini, urmeaza ca pe viitor sa constituim echipa de jurizare nationala pregatita pentru o evaluare competenta.

*** pe site-ul Festivalului se vor putea vedea: regulamentul de participare, componenta juriului si criteriile de jurizare pentru fiecare categorie si nominalizare, de asemenea – notele evaluarii - in mod transparent de tot publicul interesat.

- Pe langa concursul pentru profesionistii din domeiu, in paralel, in cadrul unor concursuri online (perioada octombrie 2017 – 24 martie 2018 ) vom alege prin vot deschis din partea publicului – *compania anului* (4 domenii), *cea mai buna echipa* (4 domenii), *cel mai apreciat trainer* (4 domenii), *cel mai bun magazin online* etc. Castigatorii acestor nominalizari vor fi premiati pe 25 martie pe scena deschisa BeautyProff.

-CURSURI & WORKSHOP-uri

Festivalul va organiza anual cursuri si workshop-uri de coafura, tunsoare, make-up si naildesign cu traineri din strainatate invitati de BeautyPublishing, in 6 Sali de conferinta – cu o capacitate totala de 1200 locuri simultan.

De asemenea, va fi construita si pusa la dispozitie doritorilor (expozanti, scoli, organizatori de cursuri) o sala (*Open BeautyProff*) de cursuri si prezentari cu capacitate de 400-450 locuri dotata la cele mai inalte standarte cu scena, 6-8 ecrane LCD si proiectie, 2 microfoane (head set si/sau mobil), lumini corespunzatoare pentru cursuri de beauty si transmisie VIDEO Live (toate gandite si montate potrivit indiferent de domeniu, unghii, coafura, cosmetica sau make-up)

Pentru mai multe detalii

Elena Cimpoesu: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ; 0745174661

Locatie

Lux Divina Centru de Evenimente
Venue:
Lux Divina Centru de Evenimente
Strada:
13 Decembrie nr. 96
City:
Brasov
State:
Brasov
Tara:
Tara: ro