Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
 Brasov - Biserica neagra dimineata

iLoveBrasov.ro este mai mult decat un portal de promovare, deoarece scopul acestuia nu este doar prezentarea orasului sau al judetului Brasov, ci reflectarea clara si reala a istoriei, culturii si modului de viata a brasovenilor de la inceputuri pana in prezent.

Brasovul este unul dintre cele mai frumoase si atractive orase turistice din Romania, atat localnicii cat si turistii iubesc Brasovul. Este inutil sa ne punem intrebarea de ce este asa, pentru ca raspunsul este unul simplu: Brasov este un oras dintr-o poveste, poveste cu istorie si cultura, de care omul nu are cum sa nu fie mandru si in acelasi timp fascinat daca a trecut prin strazile lui.

Din simpla idee a faptului ca oamenii iubesc brasovul s-a nascut portalul iLoveBrasov.ro care doreste sa fie primul si cel mai complex portal cu scopul de a promova Brasovul.

iLoveBrasov.ro explora istoria si cultura Brasovului si al judetului Brasov prin prezentarea atat a monumentelor istorice si obiectivelor turistice, cat si prin prezentarea bisericilor, muzeelor, centrelor culturale si nu in ultimul rand prin prezentarea imprejurimilor Brasovului, care fac parte din istoria si trecutul acestei asezari minunate.

Scopul principal al portalului este acela de a oferi posibilitatea utilizatorilor gasirii tuturor informatiilor de care un brasovean sau un turist are nevoie.

Mai mult, portalul iLoveBrasov.ro include lista firmelor brasovene: cazare, restaurante & fast food, baruri & cafenele, cluburi, distractie, shopping, sanatate & frumusete, auto, servicii si industrie, ca cei interesati sa gaseasca informatii utile si reale despre acestea.

Prezentam toate formele de distractie si de petrecere a timpului liber, deoarece Brasovul este un oras unde se pot practica atat sporturi de vara cat si sporturi de iarna si de asemenea un oras cu echipe sportive locale in toate campionatele nationale.

De asemenea pe portal se gaseste atat lista completa a spitalelor din Brasov sau lista institutiilor publice, cat si lista modalitatilor de transport in Brasov si in afara Brasovului.

iLoveBrasov.ro este dedicat si celor care isi doresc sa-si publice un anunt sau sa-si adauga gratuit firma in catalogul portalului, chiar si celor care sunt in cautarea sau publicarea unui loc de munca.

Cei care vor sa fie la zi cu cele mai noi stiri sau cei care vor sa afle despre diferite evenimente din Brasov sunt invitati sa viziteze portalul.

Putem numara mai multe portaluri cu scop de promovare, insa niciunul nu este complex si cu informatii precise sau clare, tocmai de aceea noi dorim sa avem unul! Dorim sa colaboram cu utilizatorii ca sa putem avea informatii cat mai precise.

Daca doriti sa publicati anunturi, stiri, comentarii sau daca organizati evenimente atunci nu ezitati sa ne scrieti, contactandu-ne pe adresa noastra de mail sau pe Facebook.

Totodata daca doriti sa completati, sa corectati informatiile noastre sau daca doriti sa va implicati in dezvoltarea acestui proiect - aveti poze, filmulete interesante pe care ati dori sa le publicati, de asemenea va rugam sa ne contactati, ajutati-ne sa promovam Brasovul!

Dorim sa ne vizitati portalul, chiar sa il faceti cunoscut si cunostintelor, rudelor, prietenilor dumneavoastra pentru ca scopul nostru este de a face si mai cunoscut cel mai iubit si cel mai frumos oras, Brasovul.

Motoul nostru “Lumea se schimba...cauta online!” explica in intregime scopul portalului, deoarece iLoveBrasov.ro este gazda tuturor informatiilor de care are nevoie un localni, un turist sau oricine interesat de acest oras minunat!