Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
 Brasov - Biserica neagra dimineata

Catalog firme

Adauga si firma ta!

Catalog firme

Scoala de soferi Trotus

Scoala de soferi Trotus

Strada : Str. Nicopole nr. 56, Bl.14, Sc. D Parter, Brasov
Telefon : +40 268- 413734; 0744- 900485
Email : trotusaeauto@yahoo.com
Scoala de soferi TROTUS si-a deschis portile in anul 1994 avand acum o bogata experienta. In toti acesti ani, am reusit sa obtinem un excelent procent de promovabilitate.

Urmand cursurile scolii noastre, economisesti bani si timp, datorita preturilor reduse practicate, a bunei organizari a seriilor de cursanti si nu in ultimul rand a faptului ca scoala preia cea mai mare parte din sarcina intocmirii dosarului.

Elevii scolii au la dispozitie ca bibliografie un curs de mecanica, precum si intrebari pentru verificarea cunostintelor de: conducere preventiva, prim ajutor, conducere ecologica si mecanica.

Pentru a avea sanse maxime la examenul teoretic conteaza enorm “AMBITIA FIECARUIA” pentru a aprofunda cunostintele predate la cursuri.

Prin noi drumul spre soferie este mai scurt si mai sigur!

Prestigiul nostru actual este dat de suma secceselor fostilor elevi.
Scoala dispune de poligon pentru categoria A, omologat de A.R.R.

Scoala va pune contra cost la dispozitie un CD cu un Program de Pregatire si Simulare Examen care genereaza chestionare in acelasi mod cu cel de la scoala sau de la examen, insotit de o carte cu legislatie si intrebari.

In conformitate cu cerintele A.R.R., pentru autorizarea scolilor de conducatori auto, sala de pregatire teoretica este dotata cu retea de calculatoare cu monitoare touchscreen, pe care este instalat un soft didactic pentru pregatire si examinare, cu interfata similara cu cea de la examen.

Alegerea va apartine, daca decideti sau nu sa va pregatiti prin intermediul Scolii de Soferi TROTUS, unde va garantam o pregatire de calitate cu rezultate recunoscute “vezi extrasul din statistica MAI,DRPCIV randul 633 cu promovabilitate de 67,24%, obtinut prin examinarea unui total de 122 candidati in primul trimestru al anului 2010” (cu aproximativ 18% peste media pe judet avem cea mai mare promovabilitate, dintre scolile care au avut peste 22 candidati examinati la proba teoretica in primul trimestru al anului 2010).


Program inscrieri:

Luni- Joi: 09:00- 19:00

Vineri: 09:00- 15:00

Sambata: 09:00- 12:00

Localizare pe harta

Locatia noastra se afla in locul indicat de markerul rosu. Puteti obtine informatii exacte despre traseul pe care trebuie sa il urmati pentru a ajunge la noi facand click pe acest marker.Powered by Sigsiu.NET