Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
 Brasov - Biserica neagra dimineata

Catalog firme

Adauga si firma ta!

Trafic


Live Webcam


Catalog firme

Paradisul Acvatic

Paradisul Acvatic

Strada : B-dul Grivitei nr. 2F, Brasov (spre magazinul Dedeman)
Telefon : +40 268- 440070
Email : receptie@paradisulacvatic.ro


Complexul Paradisul Acvatic si-a deschis portile in iulie 2007 la Brasov, iar aici puteti gasi, iarna sau vara, o oaza de liniste si relaxare, un centru modern creat pentru toate varstele.

Paradisul Acvatic are in acest moment 8 piscine, ultimul fiind deschis in primavara anului 2008, un bazin de inot acoperit cu o zona speciala pentru sarituri de la inaltime de 1,3 si 5,2 m.

Pe timpul verii bazinele exterioare (ca 1000 mp si 90 mp) cu o temperatura intre 27 si 31 grade C va ofera locul ideal unde puteti inota sub razele de soare.

Adancimea bazinelor variaza intre 0, 35 m (cele special amenajate pentru copii foarte mici) si 1, 35 m (in bazinele de relaxare cu hidromasaj sau in cele unde se practica sedintele de Aqua- Gym).

Bazinul de inot are o adancime de constanta de 2 m, iar in zona de sarituri va puteti scufunda pana la 4 m.

In zilele friguroase puteti avea parte de o experienta unica, inotand sub cerul liber intr-unul dintre cele doua bazine interior-exterior. Apa va fi insa incalzita si va avea in permanenta o temperatura de 36- 38 de grade C. Astfel, veti putea admira zapada din jur, in timp ce va relaxati in mijlocul gheizerului din jumatatea exterioara a piscinei.

Toate sporturile aduc beneficii sanatatii atunci cand sunt practicate corect, insa inotul are, fara indoiala, unele caracteristici speciale: determina o incredibila rezistenta cardio- pulmonara, stimuleaza circulatia sangvina, dezvolta flexibilitatea, stimuleaza cresterea si dezvoltarea fizica si psihica, reduce riscul bolilor cardio- vasculare.

De asemenea la Paradisul Acvatic puteti face gimnastica in apa (Aqua- Gym) cu instructor.

Serviciile complexului Paradisul Acvatic sunt foarte complexe, in acest moment are: 8 piscine acoperite si in are liber, bazin de inot cu trambuline pentru sarituri, saune, tobogane, jacuzzi, grota de relaxare, sala de fitness, masaj, solarii, cosmetica, restaurant si terase, teren de fotbal acoperit si climatizat, beach volei, locuri de joaca pentru copii, cursuri de inot, scufundari


Program de vara:

01.06- 30.09

Luni: 14:00- 22:00

Marti- Duminica: 10:00- 22:00

Program de iarna

01.10- 31.05

Luni: 14:00- 22:00

Marti- Vineri: 11:00- 22:00

Sambata- Duminica: 10:00- 22:00

Localizare pe harta

Locatia noastra se afla in locul indicat de markerul rosu. Puteti obtine informatii exacte despre traseul pe care trebuie sa il urmati pentru a ajunge la noi facand click pe acest marker.Powered by Sigsiu.NET