Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
 Brasov - Biserica neagra dimineata

Catalog firme

Adauga si firma ta!

Catalog firme

Infinity - Salon Masaj Erotic

Infinity - Salon Masaj Erotic

Strada : Str Carierei nr. 75 - Brasov
Telefon : 0723 452 183; 0756 896 239
Email : rezervari@infinitymassaj.ro


INFINITY vă urează bun venit în lumea magică a plăcerii.

Va punem la dispozitie cu entuziasm experiența de inalta calitate. Misiunea noastra primara este de a face oaspetii sa ne aleaga din nou si de ai satisface pe cat posibil cu servicii profesionale de masaj clasic si senzual.

Mainile moi, senzuale ale fetelor noastre fermecătoare vă vor fascina și va vor face sa uitati de orice neplacere. Veti experimenta o realitate neintalnita, armonie si relaxare a trupului si a sufletului.


Redefinim gustul si simtul placerilor dand frau liber imaginatiei si creativitatii, folosind corpul fierbinte al maseozelor si uleiurile aromate.Masajul cu Filmulet erotic: Iti ofera unica ocazie de a viziona împreuna cu maseuza un filmulet care te va stimula la intensitate maxima.


Masajul cu jucarii: pasional, tandru, indraznet, obraznic..


Masaj a trois: este masajul celor care stiu sa isi implineasca fanteziile!


Masaj Dominarea: Iubitorii acestei arte vor putea simti cu adevarat placerile la intensitate maxima. Camera de "tortura” este special amenajata.


Masaj erotic nud pentru doamne și domnisoare: Orice femeie are fanteziile ei erotice si nu putine sunt acelea care si ar dori o schimbare in relatia lor cu partenerul.


Masaj erotic nud pentru cupluri: Persoanele care au fantezii erotice sunt destul de deschise si pline de imaginatie. In mod normal, punerea in practica a unei fantezii cu acordul ambilor parteneri, ar trebui sa fie benefica pentru intimitatea si viata sexuala a unui cuplu.


Masajul la hotel sau pensiune: poti avea parte de acelasi rasfat chiar si in camera ta de hotel. Promitem sa fim acolo 20 de minutele la hotelurile in oras iar la hotelurile si pensiunile din judetul Brasov avem nevoie de 30-40 de minutele.


Petreceri private: putem organiza evenimente sau chiar și simple party-uri împreuna. Pentru ca totul să fie așa cum doriți, avem nevoie decât de o programare. Acceptam propuneri.


Masaj Erotic Nud: 150 lei / 1 hr - o singura domnișoara


Masaj cu Filmulet Erotic: 200 lei / 1 hr - o singura domnișoara


Masajul cu jucarii: 250 lei / 1 hr- o singura domnișoara


Masaj a Trois: 300 lei / 1 hr – doua domnișoare


Dominare: 300 lei / 1 hr – o singura domnișoara


Masaj erotic nud pentru doamne și domnisore: 150 lei / 1 hr


Masaj erotic nud pentru cupluri: 500 lei / 1 hr - 1 domnisoara


Masaj la hotel: 300 lei/ 1 hr Brasov; 350l ei Poiana Brasov


Petreceri private: Prețul se stabileste în functie de timpul petrecut; minimul fiind de 4 ore

Localizare pe harta

Locatia noastra se afla in locul indicat de markerul rosu. Puteti obtine informatii exacte despre traseul pe care trebuie sa il urmati pentru a ajunge la noi facand click pe acest marker.Powered by Sigsiu.NET