Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
 Brasov - Biserica neagra dimineata
Politica de confidentialitate

Sc Euro Vabe Group Srl in calitate de autor, rx proprietar si administrator al website-ului www.ilovebrasov.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati website-ul nostru, case inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta.

Politica de confidentialitate

Termeni generali

Acest website functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale statului roman.

Toate informatiile continute in acest site (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, precum si orice alte date) sunt proprietatea ilovebrasov.ro si sunt aparate de legea romana pentru protectia drepturilor de autor. Nici un material nu poate fi reprodus, partial sau integral fara permisiunea anterioara a ilovebrasov.ro. Toate drepturile sunt rezervate.

ilovebrasov.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea site-ului si nu poate fi facuta responsabila pentru nici o paguba adusa echipamentului dumneavoastra, cauzata de vizitarea sau afisarea site-ului sau de descarcarea oricarei informatii, incluzand text, imagini, sau fisiere de pe acesta.

Este necesar acordul nostru pentru a lega acest site cu alte site-uri.

ilovebrasov.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neagreate cu care acesta ar putea fi legat si nici pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate.

Termeni de confidentialitate:

ilovebrasov.ro apreciaza increderea pe care o manifestati navigand pe site-ul nostru sau scriindu-ne, de aceea dorim sa va asiguram ca nu vom furniza, vinde sau ceda nici unei alte parti baza de date referitoare la datele dumneavoastra personale.

Sunteti de acord ca adresa de email, numele de utilizator si numarul de telefon sa fie publicat pe site.

VIZITAND SITE-UL NOSTRU, SUNTETI DE ACORD CU PREVEDERILE CUPRINSE IN ACEST DOCUMENT.