Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
 Brasov - Biserica neagra dimineata

Info util

S.C. Distrigaz Sud S.A- Sucursala Brasov

Adresa : Str. Bisericii Romane nr. 107 A, Brasov, Brasov

Telefon : +40 268- 416 603


Distrigaz Sud Retele inregistreaza peste 30 ani experienta in domeniul distributiei gazelor naturale. Filiala a Grupului GDF Suez, Distrigaz Sud Retele tinteste sa devina in scurt timp o societate competitiva la nivel european.

Misiune:

Distributia de gaze naturale este activitatea reglementata prin care operatorul licentiat asigura vehicularea gazelor naturale, exploatarea, intretinerea si dezvoltarea sistemului de distributie a gazelor naturale.

Prin activitatea de distributie, operatorul asigura functionarea in conditii de siguranta si la parametrii tehnici proiectati a tuturor elementelor componente ale sistemului de distributie a gazelor naturale si a instalatiilor de utilizare conform cu reglementarile in vigoare, normele tehnice si clauzelor contractuale.

Sistemul de distributie este compus din conducte, bransamente, statii si posturi de reglare cu sau fara masurare, sisteme de masura, aparate si accesorii, care functioneaza la presiunea de lucru de pana la 6 bari inclusiv, cu exceptia instalatiei de utilizare, asupra carora operatorul licentiat intervine prin lucrari specifice si reglementate de revizii, verificari, interventii in caz de avarii, etc.

Localizare pe harta

Locatia noastra se afla in locul indicat de markerul rosu. Puteti obtine informatii exacte despre traseul pe care trebuie sa il urmati pentru a ajunge la noi facand click pe acest marker.Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds