Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
 Brasov - Biserica neagra dimineata

Info util

Directia Nationala Anticoruptie - Serviciul teritorial Brasov

Adresa : Str. Col. Ionel Buzoianu nr. 63, Brasov

Telefon : +40 372 777 841

Directia Nationala Anticoruptie - Serviciul teritorial Brasov

Sef structra:

Marius Sulu


Directia Nationala Anticoruptie (D.N.A.) infiintata prin Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 43/2002 sub denumirea de Parchetul National Anticoruptie, ca un parchet specializat in combaterea infractiunilor de coruptie, urmare a modificarilor legislative succesive a devenit structura, cu personalitate juridica, din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, specializata in lupta impotriva coruptiei la nivel inalt si mediu.

In conformitate cu legea de organizare, Directia Nationala Anticoruptie este o structura complexa, in sensul ca procurorii directiei sunt sprijiniti in activitatea de urmarire penala atat de ofiteri si agenti de politie judiciara, cat si de specialsti cu inalta calificare in domeniile: economic, financiar, bancar, vamal, informatic, precum si in alte domenii. Acestia isi desfasoara activitatea in cadrul unor echipe operative complexe, sub directa conducere, supraveghere si control al procurorului, sporind astfel eficienta si calitatea anchetelor penale.

Este o entitate independenta in raport cu instantele judecatoresti, cu parchetele de pe langa acestea, precum si in relatiile cu celelalte autoritati publice, exercitandu-si atributiile numai in temeiul legii si pentru asigurarea respectarii acesteia.

Directia Nationala Anticoruptie are sediul in municipiul Bucuresti si isi exercita atributiile pe intregul teritoriu al Romaniei prin procurori specializati in combaterea coruptiei, avand o structura centrala si 15 servicii teritoriale.

Serviciile teritoriale functioneaza in localitati unde se afla sedii ale curtilor de apel si sunt conduse de procurori sefi, numiti pe o perioada de 3 ani, cu posibilitatea reinvestirii o singura data, de catre Consiliul Superior al Magistraturii, la propunerea procurorului sef al directiei.


Program de audiente:

Luni-vineri orele orele 9-15

Localizare pe harta

Locatia noastra se afla in locul indicat de markerul rosu. Puteti obtine informatii exacte despre traseul pe care trebuie sa il urmati pentru a ajunge la noi facand click pe acest marker.Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds