Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
 Brasov - Biserica neagra dimineata

Evenimente

Adauga un eveniment!

Evenimente in Brasov

Eveniment 

10 ani de BUZZCamp
Denumire:
10 ani de BUZZCamp
Cand:
20.11.2018 
Unde:
Hotel Ambient - Brasov
Categorie:
Conferinta, Seminar

Descriere

În Brașov ne vom întâlni pe 20 noiembrie, la Hotel Ambient, pentru a petrece o zi alături de speakeri precum Cătălin Ionașcu, Fondator Romanian Copywriter dar și cu reprezentanți ai companiilor prezente la eveniment. Aceștia vor dezvălui mai multe din experiența lor în diferite domenii de activitate, vor răspunde la întrebările participanților și vor putea oferi tips&tricks cu privire la parcursul profesional sau la viitoarea carieră a tinerilor prezenți la BUZZCamp.

Printre companiile care participă la ediția din acest an se numără și: Telus International, APT, Zepter, City Grill, ECDL, ENGIE, Allianz Partners, Generali, Conduent, SCC, Universal Alloy, Metro Systems, Tenaris, Miele, Azets, Raiffeisen Bank, Preh, Vodafone, STC. Pe lângă experiența împărtășită de specialiștii din aceste companii, vor exista și oportunități profesionale în domenii precum: BPO, Horeca, IT Hardware, Asigurări, Finance & Banking, Telecom, Energie, iar departamentele care au poziții deschise sunt: inginerie, vânzări, relații cu clienții, marketing, IT.

Companiile participante la BUZZCamp și-au dat seama de importanța unei strategii de employer branding, dar și de investiția în viitorul tinerilor și angajaților lor. De aceea, pozițiile deschise sunt oferite atât juniorilor, aflați la început de drum profesional, cât și persoanelor cu experiență.

Conferințele vor fi împărțite pe 2 domenii de interes:

- Orientare în carieră: How to get from point 0 to expertise

- Dezvoltare personală: Before and after soft skills

Iar workshopurile vor avea loc în continuarea conferințelor, fiind susținute de unele dintre companiile prezente la eveniment. Accesul participanților va fi permis începând cu ora 10:30, iar conferințele vor începe de la ora 11:00.

Mai multe detalii despre BUZZcamp pot fi regăsite în secțiunea buzzcamp.ro/event, iar înscrierea la eveniment este gratuită, însă locurile sunt limitate și necesită o înscriere prealabilă pe site-ul buzzcamp.ro/event/brasov.

Locatie

Hotel Ambient
Venue:
Hotel Ambient   -   Website
Strada:
Bd. Iuliu Maniu nr.27
ZIP:
500091
City:
Brasov
State:
Brasov
Tara:
Tara: ro