Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
 Brasov - Biserica neagra dimineata

Evenimente

Adauga un eveniment!

Evenimente in Brasov

Eveniment 

SPECTACOL DE TEATRU - ULTIMA HALTĂ ÎN PARADIS
Denumire:
SPECTACOL DE TEATRU - ULTIMA HALTĂ ÎN PARADIS
Cand:
11.10.2018 
Unde:
Centrul Cultural Reduta - Brasov
Categorie:
Teatru

Descriere

Spectacolul Ultima haltă în Paradis, este o producție a Teatrului Aureliu Manea din Turda, în regia lui Andrei Mihalache.Ultima oprire în stația iubirii și o încercare de a da mai departe secretele unui Don Juan aflat pe patul de spital, către un Ionel lipsit de experiență. Ultima haltă în Paradis este o piesă de dragoste, despre modurile în care poți cuceri o femeie.

Greu de stabilit ce este dragostea: artă, meserie sau război? .... Sau toate trei la un loc? ... Orice ar fi, necesită disciplină, talent și putere de muncă. ....Dacă vorbim despre „arta războiului”, de ce n-ar exista și ARTA IUBIRII? .... – Andrei Mihalache, regizor

Regia: Andrei Mihalache

Scenografia: Alexandru Radu

Distribuția: Valentin Oncu, Maria Salcă, Alexandra Dușa, Raluca Eremei-Bîrza, Miky Paicu,

Dorina Nemeș, Marian Negrescu, Cătălin Grigoraș, Doina Șoproni

Durata spectacol: 2h și 20 min.

Andrei Mihalache, este regizorul care a montat spectacolul Ultima haltă în Paradis la Teatrul Aureliu Manea din Turda. Este unul dintre cei mai cunoscuți regizori din țară, a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică I.L.Caragiale, din București, în 1981și a fost director artistic al Teatrului de Nord Satu Mare, până în vara anului 2017. Între 1981 și 1985 a fost regizor la Teatrul din Turda, apoi timp de 13 ani a lucrat la Constanța, la Teatrul Dramatic și apoi la Teatrul Fantasio.

Dintre spectacolele realizate de Andrei Mihalache, menționăm: Croitorii cei mari din Valahia, Chirița se întoarce, Prâslea cel voinic și merele de aur, Pygmalion, Jocul vieții și al morții în deșertul de cenușă, Gaițele, Steaua fără nume și parodia muzicală Au fost odată ... două orfeline.

Valentin Nicolau este autorul piesei de teatru Ultima haltă în Paradis. A fost cunoscut ca scriitor și dramaturg român, fost președinte al Televiziunii Române și fondatorul Editurii Nemira. Primele cărți pentru copii au fost scrise în anii `90: Bronto, un dinozaur încă mic, Bronto, un dinozaur neastâmpărat, urmate în 2008 de Zina Benzina. A publicat mai multe volume de teatru: Dacă aș fi un înger, Ultimul împărat, Povești din al nouălea cer și Păstrează copia și nu uita originalul. Piesele sale de teatru au fost montate pe scenele Teatrului Național București , Teatrului de Nord Satu Mare și cea a Teatrului Nottara; iar piesa de teatru Ultima haltă în Paradis a fost montată pentru televiziune de regizorul Alexandru Tocilescu.

Preț bilet: 25 lei. (bilet redus:15 lei)

Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete a Centrului Cultural Reduta.

Locatie

Centrul Cultural Reduta
Venue:
Centrul Cultural Reduta
Strada:
Apollonia Hirscher nr. 2
City:
Brasov
Tara:
Tara: ro