Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
Poze cu Brasovul Iarna
 Brasov - Biserica neagra dimineata

Evenimente

Adauga un eveniment!

Evenimente in Brasov

Eveniment 

Săptămâna Filmului Coreean
Denumire:
Săptămâna Filmului Coreean
Cand:
18.10.2017 - 20.10.2017 
Unde:
Cinema One - Brasov
Categorie:
Cinema

Descriere

Ambasada Republicii Coreea vă asteaptă cu drag la Săptămâna Filmului Coreean, ce se va desfăşura concomitent în Bucureşti şi Braşov, în perioada 18-20 octombrie 2017.

Imperiul Umbrelor/Age of Shadows (밀정)

- Filmul îi aduce pe marele ecran pe binecunoscuţii Lee Byung Hun, Gong Yoo, Song Kang Ho şi Han Ji-min, într-un thriller din 2016.

Anii '20, când Coreea se află sub ocupaţie japoneză. Lee Jung-chool, ofiţer coreean în forţele de poliţie japoneze, primeşte o misiune specială: să se infiltreze în mişcarea de rezistenţă ce luptă pentru independenţa Coreei. Omul de contact este Kim Woo-jin, lider al rezistenţei. Deşi cei doi bărbaţi îşi cunosc reciproc identitatea şi intenţiile, devin apropiaţi. În acelaşi timp, un tren încărcat cu explozibili trece graniţa şi se îndreaptă spre Seul...

Festivaluri: Veneţia (în afara competiţiei) 2016, Toronto 2016, Fantasporto 2016, Palm Springs 2017, TIFF 2017.


The Thieves(도둑들)

Un film de acţiune din 2012, care îi are în distribuţie pe Kim Yoon-seok, Kim Hye-soo, Lee Jung-jae, Jun Ji-hyun, Simon Yam, Kim Hae-sook, Oh Dal-su şi Kim Soo-hyun. Subiectul central este axat în jurul jafului organizat de grupul de hoţi conduşi de Popeye şi confruntarea celui din urmă cu vechiul său partener Macau Park.

Având intenția de a lăsa lucrurile să se liniştească după ultimul lor jaf de amploare, finalizat cu succes, Popeye și grupul său de hoţi merg la Macao pentru o nouă lovitură. Dar, creierul din spatele acestei noi spargeri este nimeni altul decât vechiul partener al lui Popeye, Macao Park, care, în urmă cu câţiva ani a fugit cu 68 kg de aur, de la ultimul jaf pe care l-au dat împreună.

Ţinta hoţilor, este un diamant, în valoare de 20 milioane dolari, cunoscut sub denumirea de “Lacrima Soarelui”, păstrat în siguranță, departe, într-un cazinou, şi adus acolo, pentru a fi vândut.


Kundo: Age of the Rampant (군도: 민란의 시대)

Filmul din 2014 îi are în rolurile principale pe Ha jung-woo, Kang Dong-won şi Lee Sung-min şi aduce în faţa publicului confruntarea dintre nobililime şi o bandă de neleguiţi care luptă împotriva nedreptăţilor şi corupţiei.

Locatie

Cinema One
Venue:
Cinema One
Strada:
str. Zaharia Stancu (CORESI Shopping Resort)
City:
Brasov
State:
Brasov
Tara:
Tara: ro